Make your own free website on Tripod.com

Γενικά Πληροφορίες Συναυλίες Demo
                                 
   

 

 

 

 

Η σελίδα αυτή σύντομα θα περιέχει και φωτογραφίες, βίντεο καθώς και άλλο υλικό. Δυστυχώς υπάρχει περιορισμένος χώρος στον server που χρησιμοποιούμε και θα πρέπει να θυσιάσουμε τα τραγούδια του demo για να μπορέσουμε να βάλουμε οπτικοακουστικό υλικό.

Προγραμματισμένες συναυλίες

 • 12/9/2003 Κάστρο Πάτρας

  Θα εμφανιστούμε την Παρασκευή πρώτη μέρα των εκδηλώσεων περίπου στις 8:30-9:00 το βράδυ και έχουμε πρόγραμμα για περίπου 1:15 ώρα.

   

Συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν

 • 27/5/2003 ΤΕΙ Μεσολογγίου (Μεσολόγγι)

   

Κάθε χρόνο από το ΤΕΙ Μεσολογγίου διοργανώνεται μια πολιτιστική εβδομάδα, με μουσικές και άλλες εκδηλώσεις. Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, εμφανιστήκαμε την πρώτη μέρα των μουσικών εκδηλώσεων. Παρόλο που υπήρχε περιορισμένη συμμετοχή του κόσμου (το ΤΕΙ βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από την πόλη και δεν υπήρχε σωστή ενημέρωση για την έναρξη των εκδηλώσεων), περάσαμε μια πολύ όμορφη βραδιά, παίζοντας για "λίγους", αλλά... φανατικούς ακροατές! Με τα χίλια ζόρια μας άφησαν να φύγουμε, παρόλο που είχε πάει αρκετά αργά (περίπου 12:30 το βράδυ). Τελικά αποδείχθηκε μια πάρα πολύ καλή βραδιά και φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

 • 31/1/2003 Live Club "Stage" (Πάτρα)

   

Σε αυτή τη συναυλία παίξαμε support στους Domenica. Παίξαμε περίπου 45 λεπτά ξεκινόντας με δικά μας κομμάτια και κλείνοντας με 3 διασκευές. Το να ανοίγεις την συναυλία για ένα άλλο group είναι πάντα κάτι δύσκολο, γιατί πρέπει να διαλέξεις κομμάτια τα οποία πρέπει να "ζεστάνουν" τον κόσμο και να τον προετοιμάσουν για το κυρίως συγκρότημα. Ελπίζουμε ότι το πετύχαμε χωρίς να κουράσουμε τον κόσμο! Οι Domenica παίξανε κομμάτια από τους δίσκους τους, αλλά κυρίως διασκευές που ξεσήκωσαν τον κόσμο.

 

 • 27/1/2003 Club "Telonio" (Πάτρα)

   

Τη συναυλία αυτή την οργάνωσε το Πολύμνιο Ωδείο και παίξανε μαζί με εμάς και άλλα τρία συγκροτήματα, οι Polymnio Band, Film Noir και Citizen X. Για όλους έχουμε να λέμε τα καλύτερα λόγια, όπως και για την βραδυά γενικότερα, καθώς ο ήχος ήταν τέλειος (μάλλον ο καλύτερος που είχαμε ποτέ-ευχαριστούμε Χρήστο!) και όλα τα γκρουπ είχαν τον δικό τους ήχο που ξεχώριζε και ήταν κάτι ιδιαίτερο. Εμείς για πρώτη φορά παίξαμε μόνο τα δικά μας τραγούδια και ούτε μία διασκευή!

 

 • 21/12/2002 Live Club "Συνεργείο" (Πάτρα)

   

Την ίδια μέρα με την συναυλία στο Λύκειο Καμαρών εμφανιστήκαμε και στο γνώριμο πια "Συνεργείο". Πριν από μας έπαιξε ένα συγκρότημα νέων, οι Sol Invictus, με γνωστές διασκευές από τον ελληνικό και ξένο χώρο.

 

 • 21/12/2002 Λύκειο Καμαρών (Αίγιο)

   

Εμφανιστήκαμε στο Λύκειο Καμαρών Αιγίου. Την οργάνωση την έκανε ο σύλλογος του σχολείου και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από εδώ τον κ. Γιάννη Σταυρόπουλο και την γυναίκα του που έτρεξαν για αυτή τη συναυλία, η οποία αποδείχθηκε μια από τις καλύτερές μας! Παίξαμε περίπου 2 ώρες, σε ένα κοινό που δεν σταμάτησε να χορεύει από το πρώτο τραγούδι! Επίσης, ευχαριστούμε και τα παιδιά του σχολείου για το πανό με το γκράφιτι που μας χάρισαν μετά την συναυλία.

 

 • 22/11/2002 Live Club "Stage" (Πάτρα)

   

Αυτή η συναυλία είναι ένα ορόσημο για το γκρουπ. Παρουσιάσαμε για πρώτη φορά στο κοινό 6 καινούρια κομμάτια μας και παίξαμε μόνο 10 διασκευές. Εδώ και αρκετό καιρό κάναμε πρόβες τα δικά μας κομμάτια και θέλαμε να τα παρουσιάσουμε για να δούμε τις αντιδράσεις του κόσμου. Ευτυχώς όλοι μας είπαν τα καλύτερα λόγια και χαρήκαμε πολύ γιατί το άγχος ήταν μεγάλο. Παίξαμε περίπου 1:30 ώρα σε ένα σχεδόν γεμάτο μαγαζί που (ευτυχώς) δεν άδειασε όταν παίζαμε τα δικά μας κομμάτια!

 

 • 14/9/2002 Κεντρικό Φεστιβάλ ΚΝΕ, Κάστρο Πατρών (Πάτρα)

   

Παίξαμε μαζί με τους Domenica και την Ενδελέχεια. Λόγω του βροχερού καιρού, όλο το πρόγραμμα της συναυλίας καθυστέρησε, με αποτέλεσμα οι Domenica που ξεκίναγαν πρώτοι να έχουν ελάχιστο χρόνο στην διάθεσή τους για το soundcheck. Παρόλα αυτά, παίξανε τέλεια και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις τόσο στον κόσμο, όσο και σε εμάς (από τις συζητήσεις που είχαμε μαζί τους). Στην συνέχεια βγήκαμε εμείς. Παίξαμε περίπου μία ώρα, μαζί και τρία δικά μας κομμάτια και ενθουσιαστήκαμε πολύ από τις αντιδράσεις του κοινού! Δεν περιμέναμε σε κομμάτια που δεν ξέρουν (τα δικά μας) να τραγουδάνε το ρεφρέν και μερικοί να χορεύουν κιόλας! Μετά από εμάς βγήκε το συγκρότημα Ενδελέχεια που έπαιξε και καινούρια κομμάτια από τον δίσκο που θα βγάλουν σε λίγο καιρό.

 

 • 6/7/2002 Παραλία Κουρούτας Ηλείας (Αμαλίαδα)

   

Η Κουρούτα είναι μια φοβερή παραλία στην Αμαλιάδα, με πολλά μαγαζιά, τόσο για καφέ μετά το μπάνιο, όσο και για ποτό το βράδυ. Εμείς παίξαμε στην πλατεία, περίπου για 2:30 ώρες, σε μια πάρα πολύ ωραία συναυλία, γιατί είχαμε καιρό να παίξουμε live και είχαμε πολύ όρεξη. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν η υπερβολική υγρασία!

 

 • 25/11/2001 Live Club "Συνεργείο" (Πάτρα)

   

Και σε αυτή τη συναυλία, η διοργάνωση έγινε κυρίως από εμάς, σε συνεργασία με το μαγαζί. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία βραδιά και παίξαμε αρκετή ώρα, νέα τραγούδια, αλλά και παλιά που όλοι αγαπάμε. Ο Μπασίστας μας που ήταν φαντάρος κατάφερε να έρθει τελευταία στιγμή, μισή ώρα περίπου πριν την συναυλία!

 

 • 22/9/2001 Θεατράκι Λιμενικού Ταμείου Πατρών

   

Η συναυλία αυτή είναι η πρώτη που διοργανώσαμε εμείς και δεν παίξαμε για κάποιον άλλο. Η χρηματοδότηση έγινε με την μέθοδο της χορηγίας και η είσοδος ήταν ελεύθερη. Εκτός από εμάς εμφανίστηκαν και οι Αγνοούμενοι και οι Strange Effect.

 

 • 17&18/8/2001 Φεστιβάλ Λυκούριας Καλαβρύτων

   

Αυτή η συναυλία θα μείνει για πάντα στις μνήμες μας! Έχουμε να θυμόμαστε πέρα από την άρτια οργάνωση (όχι μόνο όσον αφορά τα ηχητικά) και την άψογη φιλοξενία!

 

 • 4/8/2001 Φεστιβάλ ΚΝΕ, Αργοστόλι (Κεφαλονιά)

   

Ήταν η δεύτερη φορά που εμφανιστήκαμε στην Κεφαλονιά και πιστεύουμε πως συναυλιακά ήταν καλύτερα από την πρώτη! Μακάρι να μπορούσαμε να μείνουμε περισσότερες μέρες γιατί είναι πολύ όμορφο νησί, αλλά δυστυχώς άλλες υποχρεώσεις δεν μας άφησαν.

 

 • 27/5/2001 Προβλήτα Αγίου Νικολάου (Πάτρα)

   

Σε αυτή την εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Πάτρας, παίξαμε για περίπου 1:30 ώρα, από τις 10:00 περίπου. Από τα αξιόλογα σχόλια είναι ότι ο ντράμερ μας έφτασε 10 λεπτά νωρίτερα από την στιγμή που ήταν προγραμματισμένο να παίξουμε, με πλοίο από την Κέρκυρα, ενώ αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας έπρεπε να πάμε στο "Συνεργείο" για να παίξουμε στο κλείσιμο του μαγαζιού. Επίσης, παίξανε και οι Strange effect.

 

 • 12/5/2001 Πλατεία Ψηλών Αλωνίων (Πάτρα)

Παίξουμε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Σχολικού Συνδέσμου Μαθητών. Ξεκινήσουμε περίπου γύρω στις 9 το βράδυ και παίξουμε περίπου 1:30 ώρα.

 

 • 30/4/2001 Live Club "Συνεργείο" (Πάτρα)

Παίξαμε μαζί με τα "Υπόγεια Ρεύματα", ένα από τα πιο γνωστά και καλύτερα συγκροτήματα σήμερα στην Ελλάδα. Η συναυλία τους ήταν πάρα πολύ καλή, μάλιστα παίξανε διασκευές πάρα πολλά τραγούδια τους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη για την προσγειωμένη αντιμετώπιση που είχαν απέναντί μας, πράγμα σπάνιο για κάποιους με τόση επιτυχία και αναγνώριση, καθώς και για τα καλά τους λόγια και κριτικές για εμάς! 

Από τα... highlights της βραδιάς, είναι όταν περίπου στην μέση της συναυλίας, έσπασε μια χορδή από την κιθάρα του Γρηγόρη (Κιθαρίστας και τραγουδιστής των Υπογείων Ρευμάτων) και δανείστηκε την κιθάρα του δικού μας πρώτου κιθαρίστα!

 

 • 6/4/2001 Live Club "Συνεργείο" (Πάτρα)

   

Παίξαμε μαζί με το συγκρότημα "Φόβοι του Πρίγκιπα". Πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό και πολλά υποσχόμενο συγκρότημα, στην πρώτη του εμφάνιση στην Πάτρα. Ήδη έχουν βγάλει τρεις δίσκους και τους ευχόμαστε ακόμα καλύτερη επιτυχία στο μέλλον.

 

 • 26/3/2001 Πάρκο της Ειρήνης, Πανεπιστήμιο Πατρών (Πάτρα)

Η συναυλία αυτή διοργανώθηκε από τη φοιτητική παράταξη Δίκτυο και χρησιμοποιήθηκαν οι εξωτερικοί χώροι του καφέ-εστιατορίου Πάρκου της ειρήνης. Η συναυλία (η πρώτη που παίξαμε μέρα και όχι βράδυ!) είχε μεγάλη επιτυχία, αφού και ο καιρός ήταν πολύ καλός, ο κόσμος καθόταν στο γρασίδι και παίξαμε περίπου 2:30 ώρες.

 

 • 9&10/9/2000 Κεντρικό Φεστιβάλ ΚΝΕ, Κάστρο Πατρών (Πάτρα)

Παίξαμε τις δύο τελευταίες από τις τρεις συνολικά μέρες.

Το Σάββατο (9/9), εμφανιστήκαμε τελευταίοι και ήμασταν ελεύθεροι να παρουσιάσουμε ότι πρόγραμμα θέλαμε, αλλά δυστυχώς, επειδή το πρόγραμμα της συναυλίας είχε καθυστερήσει, βγήκαμε αργά. Έτσι, παίξαμε μόνο μία ώρα, κλείνοντας την συναυλία γρηγορότερα από το υπολογισμένο. Επειδή ο καιρός ήταν βροχερός και μάλιστα είχε ψιλοβρέξει το μεσημέρι, φοβηθήκαμε μήπως έβρεχε και το βράδυ, πράγμα που ευτυχώς δεν έγινε. Η υγρασία όμως, επηρέασε τα... ηχητικά, τα οποία είχαν ήδη εγκατασταθεί, με αποτέλεσμα ο ενισχυτής του μπάσου να βουίζει δυνατά και τα μικρόφωνα να "ηλεκτρίζουν"!

Την Κυριακή (10/9), τελευταία και πιο σημαντική μέρα του Φεστιβάλ, είχε κανονιστεί να "ανοίξουμε" την συναυλία (ή αλλιώς όπως έχει καθιερωθεί, το support) του Β. Παπακωνσταντίνου και του Θ. Μικρούτσικου. Ενώ είχαμε ειδοποιηθεί να είμαστε για sound check περίπου στις 6:30, τελικά αναγκαστήκαμε να περιμένουμε μέχρι τις 8:00. Είχαμε μια άψογη συνεργασία με τους μουσικούς του Β. Παπακωνστανου, οι οποίοι μας άφησαν να χρησιμοποιήσουμε τον εξοπλισμό τους και κυρίως να κάνουμε όποια ρύθμιση θέλουμε (ενισχυτές-ντραμς), χωρίς να μας δημιουργήσουν πρόβλημα.

Τελικά ανεβήκαμε στην σκηνή στις 9:00 ακριβώς και παίξαμε μέχρι τις 9:50, όπως ακριβώς έλεγε και το πρόγραμμα. Ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε μπροστά σε τόσο κόσμο (περίπου 4.000) και παρόλο το τρακ, δεν κάναμε λάθη και πιστεύουμε ότι "ζεστάναμε" το κοινό. Άλλωστε οι αντιδράσεις, ήταν υπέρ του δέοντος θερμές και μάλιστα, ο Θ. Μικρούτσικος τραγούδαγε (εχμ, κάπως πωρωμένα!) το Τσικαμπουμ (με το οποίο κλείνουμε την συναυλία και κάνουμε και παρουσίαση), στο... αφτί του πιανίστα του!

 

 • 12/8/2000 Φεστιβάλ ΚΝΕ, Αργοστόλι (Κεφαλονιά)

   

Χμμ, τι να πει κάποιος για αυτή την συναυλία, χωρίς να εκφράσει την πικρία του για την ΚΝΕ και τους χειρισμούς της. Είχαμε συμφωνήσει ότι θα κάναμε την συναυλία δωρεάν, αλλά με όλα τα έξοδα πληρωμένα, δηλαδή τα εισιτήρια μεταφοράς στην Κεφαλονιά και την διαμονή για το βράδυ της συναυλίας. Φτάνοντας στην Κεφαλονιά διαπιστώσαμε πως οι διοργανωτές δεν είχαν κλείσει κανένα δωμάτιο, με αποτέλεσμα να μείνουμε κυριολεκτικά στο δρόμο! Η "λύση" που μας αντιπρότειναν ήταν να "φιλοξενηθούμε σε σπίτια των μελών της ΚΝΕ και του ΚΚΕ στην Κεφαλονιά", λύση προφανώς απαράδεκτη. Σαν να μην έφτανε αυτό, η ντραμς που υπήρχε στο χώρο είχε μόνο ένα πιατίνι (!) και τελευταία στιγμή βρέθηκαν και τα άλλα. Παρόλη την αγανάκτηση και την κούρασή μας, παίξαμε στην συναυλία, αναγκασμένοι να αλλάξουμε ρούχα στο δρόμο (πίσω από την Νομαρχία!) και να τρέχουμε στις τουαλέτες των τριγύρω μαγαζιών. Πραγματικά μεγάλη ταλαιπωρία. Και το χειρότερο ήταν ότι από το τέλος της συναυλίας (12:30π.μ.) μέχρι τις 7:45 το πρωί που έφευγε το πρώτο καράβι για Πάτρα, την βγάλαμε στον δρόμο. Η συναυλία παρόλα αυτά ήταν πάρα πολύ καλή και τον ενθαρρυντικό ήταν πως άγνωστοι από το πλήθος μας έδιναν συγχαρητήρια για την καλή εμφάνιση.

 

 • 3/7/2000 Φεστιβάλ ΚΝΕ, πλατεία Ελευθερείας (Πάτρα)

  

Η συναυλία αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ ΚΝΕ. Η μεγαλύτερη δυσκολία της ήταν ο μικρός χρόνος προετοιμασίας που είχαμε, λόγω εξεταστικής για κάποια μέλη του σχήματος και εργασίας για άλλα.

 

 • 16/4/2000 Live Club "Συνεργείο" (Πάτρα)

 

Αυτή η συναυλία ήταν και η αρχή της σοβαρότερης δουλειάς για το σχήμα. Εκτός του ότι παίζαμε μόνοι μας, άρα έπρεπε να βγάλουμε μεγάλο χρονικά πρόγραμμα, καταλάβαμε ότι η περίοδος χάρητος τελείωνε και έπρεπε να παρουσιάσουμε επαγγελματισμό. Από τα "παρατράγουδα" της συναυλίας ήταν ότι ο τραγουδιστής μας Άγγελος, είχε πυρετό και φαρυγγίτιδα, αλλά παρόλα αυτά τραγούδησε χωρίς να φανεί ότι ήταν άρρωστος. Η συναυλία αυτή ήταν και το συναυλιακό ντεμπούτο του μπασίστα μας Γιάννη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος είχε "προσαρτιστεί" νωρίτερα στο σχήμα.

 

 • 21/2/2000 Live Club "Συνεργείο" (Πάτρα)

Και αυτή η συναυλία διοργανώθηκε από την "Σχολή Μουσικής Πράξης".

 

 • 19/12/1999 Live Club "Συνεργείο" (Πάτρα)

Η πρώτη συναυλία του group διοργανώθηκε από την "Σχολή Μουσικής Πράξης" του κ. Βαγγέλη Γκούμα.